tirsdag den 17. juli 2012

Mias Iphone drop no. 2


De næste ti billeder er taget på en tur rundt i Nuuk.

Dette er Blok P som er ved at blive revet ned.








En trappe som man kan tage for t komme hjem inde fra byen af - meget lang!


Her sidder Bjarke så og venter på at jeg kommer gispende op af trappen.


De blå huse er de samme som vi bor i. Billederne er taget fra vores soveværelse og hver dag ser det anderledes ud, da der ofte er en tåge der ligger ud i horisonten og på de her billeder dækker de for bjerget Lille Malene.



Mit første strikkeprojekt - altså trøjen ikke manden.



Containerne kom!

Her er vi nede og hente vores ting fra containerne. De tre containere indeholder vores materiale liv. Vi skulle bare hente de ting som vi skulle have i vores vakante bolig. Resten blev opmagasineret i en lagerhal.




Kapisillit


I sidste weekend brugte vi vores søndag sammen med nogle af Bjarkes kolleger, som havde arrangeret en heldagstur. Vi sejlede 2 timer ind i fjorden til et sted der hed Kapisillit - en lille bygd. Vi blev sat af et stykke derfra og skulle så vandre et par timer og derefter sejle hjem igen.







Her er båden forankret og vi blev sejlet ind i en lille gummibåd.




Nede fra stranden gik vi op af en skrænt og så skulle vi gå tværs over en slette til noget der hedder Isfjorden. Området var meget vådt, men heldigvis var der en del vind og derfor ikke nogle myg. På tilbagevejen havde vinden dog lagt sig og vi blev omringet af myg og fluer, men heldigvis virkede vores myggespray.


Her spiser vi vores medbragte frokost - hjemmebagte boller med os og skinke.
Her er Isfjorden så - den hedder således fordi indlandsisen har et "udløb" for enden af fjorden og derfor "udgyder" mange isbjerge, som gerne bliver liggende et stykke tid. På dette billede kan man i forgrunden se en helt skraldet snescooter. Det grå der ligner snad er faktisk meget smattet mudder, som var meget svært at gå i.
Dyrespor - måske rener?
Muddervandrestøvler!
Her er vi kravlet op på en top hvo vi kunne se rigtig langt. Der er helt stille med undtagelse af nogle knæklyde når isbjergene giver sig i solen.
Dagens fangst - den øverste er Bjarkes og resten har jeg hevet ind. Vi beholdt kun Bjarkes, da den var den største og vi har en meget lille fryser.

Den stolte fanger :-)
Vi prøver os frem og opdager mange mærkelige indvolde.....


Slutresultatet - tre pakker torsk i fryseren....

Nå ja, så så vi jo lige en hval på vejen hjem til Nuuk - en fantastisk afslutning på en dejlig dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar