onsdag den 12. september 2012







Mias Iphone drop nr. 3

Et dejligt billede fra vores vindue - store Malene med en bund af tåge!

Søndagstur

De næste par billeder er taget fra en søndagstur i det nordlige Nuuk. Rygsækken var fyldt med frokost, drikkevarer og bøger og så brugte vi lidt tid derude.

Det lille isbjerg blev synligt mindre og mindre mens vi sad der.


Børnehaven Esther

Dette er min arbejdsplads :-) 



Jeanet, lederen og min nye veninde, og jeg brugte en weekend på at lave dette maleri. Det var før bare en kedelig hvid væg, og vi kastede os ud i projektet uden at vide om vi kunne finde ud af det. Men lykkedes da meget godt?



Sådan her kan i dag i børnehaven se ud. Vi går, hvis vejret tillader det, ud i fjeldet, samler sortebær, laver bål og spiser frokost. Børnene er fantastiske til at gå på klipper.

Diverse 

Her bor Jeanet - den heldige asen!
 ...og dette er hendes udsigt fra hendes terasse - heldige asen!


Billede fra den gamle koloni havn....


...efter en lang dag på arbejde - dejlige mand!

20 km

Vi meldte os til en vandretur på 20 km hvor vi blev sejlet ind i fjorden og sat ind og så skulle vi gå tilbage til Nuuk. Vejret var desværre ikke så godt - tåget og vådt. 

 Man kunne enten vælge at gå 20 km eller at løbe 20 eller 35 km. 35 km turen startede på den modsatte sige af fjorden - cirka derovre hvor der er en lille plet med sol.

 Hov- blå himmel!
 Her skulle vi så op over et pas - sidste år var der tre deltagere der forsvandt i tre timer fordi det var blevet tåget og de ikke kunne finde vej. Men denne dag lå tågen heldigvis ikke over passet og vejen var godt markeret. Det var til gengæld meget stejlt nogle steder og en vældig hård tur op af. 



 Så er vi nået op over passet og går højt oppe på et plateau - lige om lidt går det igen stejlt nedad af en meget mudret sti...

Det var en rigtig godt tur. Selvom vi startede som nogle af de første, endte vi som nogle af de sidste i mål. Men det tog vi med godt humør - det var vigtigst for os at få en god tur uden skader og at huske at opleve naturen omkring os.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar